Бронз: новият герой на Tudor BLACK BAY FIFTY-EIGHT BRONZE BOUTIQUE EDITION

16 Jul 21, Sofia

<strong>Бронз: новият герой на Tudor BLACK BAY FIFTY-EIGHT BRONZE BOUTIQUE EDITION</strong>

За първи път часовникът е снабден с бронзова верижка и нова закопчалка със система за лесно регулиране на дължината. Нова цветова палитра, в основата на която е богатият бронзово-кафяв цвят, украсява циферблата и безела на модела, вдъхновен от морето. Любопитното е, че часовникът ще се предлага само в около 50 избрани бутика на Tudor по света.

Корпус, който се променя с времето

Характерният за модела 39-милиметров бронзов корпус е своеобразно естетическо намигване към бронза от старите кораби и оборудването за гмуркане, използвано в миналото. Пропорциите също напомнят на тези от втората половина на 50-те години, особено на известния 7924, познат също като “Голямата корона” – първият часовник Tudor с водоустойчивост до 200 метра, представен през 1958 г. Изборът на “жив” метал, какъвто е бронзът, позволява с времето часовникът да развие своя специфична патина, която зависи от навиците на неговия собственик. Black Bay Bronze представя изцяло сатенен завършек на всички повърхности, което гарантира хомогенно развитие на патината. Комбинацията от изпъкнал циферблат в матов бронзово-кафяв нюанс, който прелива концентрично от външните краища към центъра, и безел със същите златни акценти каквито имат стрелките и часовите индекси, допълват лицето на този забележителен модел. Цялостното му излъчване е на богат, патиниран часовник, който сякаш се е борил с вълните на седемте морета и е създаден точно за своя притежател.

Новата бронзова верижка

Black Bay Fifty-Eight Bronze е първият модел с верижка, изработена изцяло от бронз. Със своя сатенен завършек тя напомня на моделите от 50-те и 60-те години. Закопчалката също е бронзова и е снабдена със специалната “Т-fit” система, благодарение на която бързо и лесно се регулира дължината на верижката с цели 5 позиции. Часовникът пристига и с допълнителна каишка от плат отново като почит към наследството и историята на бранда в мореплаването.

Механизъм CALIBRE MT5400

Black Bay Fifty-Eight Bronze е снабден с механизъм, отброяващ часове, минути и секунди. Създаден е, за да осигури максимална издръжливост, надеждност и точност при всякакви условия. Силовият му резерв е около 70 часа, което означава, че можете да оставите часовника за цял уикенд и той да продължи да работи безупречно до понеделник. Бронзовият модел, създаден от Tudor, e предназначен за хората, търсещи различния начин да изразят себе си – да разчупят стереотипите и да изненадват. Ако се припознвате в този профил, няма да ви е трудно да откриете интересна точка по света, в която часовникът е наличен, и да си подарите приключението, наречено Black Bay Fifty-Eight Bronze.

Запишете си час

Rolex Бутик

бул. Витоша 34 ,
България, София 1000
+359 2 981 38 70
+359 899 876 369
info@besha.bg

Сервиз

бул. Витоша 34 ,
България, София 1000
+359 2 980 84 39,
+359 882 908 244
service@besha.bg

Последвайте ни

Tax free

Developed by ThinkWeb

Авторско право 2024 © Besha.Всички права запазени., Настройки за бисквитките