Дейвид Бекъм също е #BornToDare

29 Oct 20, Sofia

<strong>Дейвид Бекъм също е #BornToDare</strong>

Кампанията #BornToDare е подчинена и на завета на създателя на Tudor Ханс Уилсдорф, който проектира и произвежда часовниците така, че да издържат и при най-екстремните условия.

Житейският път на един от най-вдъхновяващите, талантливи и успешни футболисти на всички времена, филантроп, предприемач и световна модна икона – Дейвид Бекъм – безспорно въплъщава ценностите и философията на това, което е Tudor към днешна дата. „Всеки англичанин може да оцени хубав костюм и хубав часовник. А двете неща си подхождат много добре заедно“, казва една от легендите на английския футбол. Отдавнашен почитател на хубавите часовници, Дейвид Бекъм опознава Tudor покрай неговата „по-голяма сестра“ – Rolex. „Бях привлечен от Tudor и вниманието към детайла, което се забелязва при всеки модел. Впоследствие научих историята на бранда – приключения, смели гмуркания и дръзки експедиции. Бях моментално запленен“, споделя той. Моделите, които най-много го привличат, Black Bay S&G - часовник за гмуркане с винтидж щрих от стомана и злато, както и сертифицираният хронограф Black Bay Chrono. А днес носи Tudor Royal.

Като дете Дейвид Бекъм е имал мечта – винаги когато са го питали какъв иска да стане, когато порасне, той без колебание е отговарял „футболист“. Именно тази амбиция и отдаденост го превръщат в един от най-обичаните и успешни играчи в историята на футбола. Несъмнено Бекъм е оставил своята следа в спорта, макар да не бил сред онези, които са отбелязали най-много голове или пък сред най-бързите. Той притежава индивидуален стил – прецизен и приятен за окото, със съвършени подавания, изключителни отигравания и изключителна точност, която се оказва решаваща на терена.

Дейвид извървява смело целия път, за да сбъдне мечтата си. Той е сред състезателите, полагащи най-много усилия в историята на футбола. Дори с контузии или когато е бил „под наем“ в друг отбор, Бекъм е тренирал повече от останалите, за да се преоткрива и развива като играч във всеки мач. Въпреки че вече не е част от професионалния спорт, той продължава да вдъхновява. Благотворителните му инициативи подкрепят децата по света, а от години е и посланик на добра воля на UNICEF. Специално място за него има каузата за подобряване на здравето и образованието на децата в Африка, на която посвещава голяма част от времето и енергията си.

Отвъд благотворителността и футбола, Дейвид Бекъм успява да си извоюва статут на нещо повече от легендарен играч. Изправяйки се пред страха от онова, което ще се случи след като приключи с професионалния спорт, той си спечелва място сред световните модни икони. Влиянието му надхвърля пределите на игрището, а милионите му почитатели по света са с интереси извън футбола.

Запишете си час

Rolex Бутик

бул. Витоша 34 ,
България, София 1000
+359 2 981 38 70
+359 899 876 369
info@besha.bg

Сервиз

бул. Витоша 34 ,
България, София 1000
+359 2 980 84 39,
+359 882 908 244
service@besha.bg

Последвайте ни

Tax free

Developed by ThinkWeb

Авторско право 2024 © Besha.Всички права запазени., Настройки за бисквитките