Лейди Гага – дръзка и смела #BornToDare

28 Feb 20, Sofia

<strong>Лейди Гага – дръзка и смела #BornToDare</strong>

Певица, композитор, танцьор, години наред тя изразяваше себе си по специфичен начин, създавайки си онзи революционен имидж, чрез който достига до публиката – за да вдъхновява, да повдига важни въпроси и да насочва вниманието. Несъмнено образът на Лейди Гага въплъщава #BornToDare духа, с който се асоциира Tudor още от създаването си, и не случайно е един от най-ярките посланици на Tudor.

Възхитителен глас, икона на стила, актриса, политически активист и филантроп – Лейди Гага е всичко това и още много. С неповторимото си излъчване и харизма, тя печели милиони почитатели по света, а модните среди са очаровани от театралния подход в нейното изкуство. Със своите многобройни награди в музиката и киното, Лейди Гага несъмнено е постигнала ниво на слава и уважение, с което малко нейни колеги могат да се похвалят. Продала е 150 млн. сингли и над 30 млн. албума и е единствената жена изпълнител с 5 албума номер 1 в САЩ през второто десетилетие на XXI век. Необикновените ѝ постижения се резултат от нейната „рецепта за успех“: талант, много работа, смели избори и неизмерима благодарност към „малките чудовища“, както нарича почитателите си.

В ролята си на отдаден активист Лейди Гага отправя послания по различни начини, винаги без страх, колкото и дръзки да са. Дейността ѝ в помощ на Хаити през 2010 г. и Япония през 2011 г. са част от нейните каузи. Бори се и за правата на ЛГБТ общността и не крие религиозните си убеждения. Фондацията ѝ Born This Way е посветена на подкрепата на развитието на младите хора, за да създават по-добър и по-смел свят.

Безспорно е влиянието на Лейди Гага в модния свят. Тя успя да превърне популярността си в изкуство, осъзнавайки, че начинът, по който изглежда, е възможност да отправи послание. Всеки аксесоар е ключов за цялостната визия. Затова тя може да сложи три или четири часовника и това да изглежда точно на място. Когато носи само един обаче, тя залага на един от легендарните модели - спортният Black Bay 32 или Clair de Rose – деликатен дамски модел, който е едновременно елегантен и непреходен.

Запишете си час

Rolex Бутик

бул. Витоша 34 ,
България, София 1000
+359 2 981 38 70
+359 899 876 369
info@besha.bg

Сервиз

бул. Витоша 34 ,
България, София 1000
+359 2 980 84 39,
+359 882 908 244
service@besha.bg

Последвайте ни

Tax free

Developed by ThinkWeb

Авторско право 2024 © Besha.Всички права запазени., Настройки за бисквитките