Новите модели на Rolex за 2024

24 Apr 24, Sofia

<strong>Новите модели на Rolex за 2024 </strong>

OYSTER PERPETUAL GMT-MASTER II

Отражение на емоциите

 

 

За първи път Oyster Perpetual GMT-Master II в Oystersteel е представен с безел от Cerachrom в сива и черна керамика. Въведен в гамата през 2023 г., този приглушен цветови контраст подсъзнателно напомня на редуването на деня и нощта. Предлагат се две нови версии, съчетаващи дискретност и функционалност: едната с верижка Oyster, другата с Jubilee. Върху черния лакиран циферблат е изписано „GMT-Master II“ в зелено. Този цвят присъства и върху 24-часовата стрелка, която като лъч светлина привлича вниманието към връзката ни със света. Показвайки много повече от просто друга часова зона, стрелката сочи към място, специално за притежателя – напомняне за емоциите, които съпътстват всеки пътешественик.

 

OYSTER PERPETUAL DAY-DATE

Хармонични вариации

 

 

Преливащи циферблати, оцветени в синьо-зелено или в перлено бял седеф. Фасетирани, деконструирани римски цифри. Безел с инкурстирани трапецовидни диаманти. Новите версии на Day-Date изразяват специфичния почерк на марката – да откриваме майсторството и в най-фините детайли. Цветове, материали, мотиви, часови индекси – всеки елемент допринася за цялостната хармонията на новите комбинации. Налични са две нови версии на Oyster Perpetual Day-Date 40. Първата е от 18-каратово злато с омбре циферблат - деликатен преход между светлината в центъра и по-тъмния нюанс във външния контур. Втората версия идва в 18-каратово бяло злато, а циферблатът е от перлено бял седеф, който виждаме за първи път при Day-Date 40. Рядък и изискан, той сияе с поразително разнообразие от преливащи се отблясъци, а 10-те диаманта под формата на индекси допринасят за цялостното усещане за ефирност и елегантност. Oyster Perpetual Day-Date 36 също вече се предлага в две нови версии. При едната 18-каратово жълто злато се комбинира циферблат от бял лак с фасетирани, деконструирани римски цифри. Вторият нов вариант на Day-Date 36 е изработен от 18-каратово злато, циферблатът е в магичен синьо-зелен нюанс. Нов за гамата, този наситен, интензивен цвят е осветен от безел с 60 трапецовидни диаманта.

 

PERPETUAL 1908

Елегантност в движение

 

 

Новият Perpetual 1908 безспорно впечатлява ценителите на часовникарското майсторство. Изработен е от платина 950, а циферблатът е в аристократичния ice blue нюанс. Върху него светлината буквално танцува – обработката гильоше създава разнообразни омагьосващи отражения с всяко движение на китката. Моделът потвърждава своята характерна идентичност с елегантност и финес. Дизайнът отдава почит към традиционното часовникарство, но с подчертано индивидуален стил. Тук отново забелязваме емблематичния за Rolex зелен цвят от вътрешната страна на кожената каишка – деликатно и фино напомняне за ценностите на бранда.

 

OYSTER PERPETUAL ROLEX DEEPSEA

Светлина в дълбините

 

 

 

Първият часовник Rolex за дълбоководно гмуркане от 18-каратово жълто злато, новият Oyster Perpetual Rolex Deepsea се появява в наситено синьо и включва невиждана досега комбинация от материали: златото е съчетано с елементи от керамика и RLX титан. Компресионният пръстен е изработен от синя керамика Cerachrom - техническа иновация, която интегрира този материал в корпуса по изцяло нов начин. Именно този пръстен представлява част от специалната система Ringlock, която позволява на часовника да издържи на огромния натиск в дълбините на океана. Клапата за освобождаване на хелий, която осигурява защита на целостта по време на декомпресия, е изработена от RLX титан. Величествен, иновативен, ценен – новият Deepsea носи блясък в подводната тъмнина.

 

OYSTER PERPETUAL COSMOGRAPH DAYTONA

Нов прочит на вечната икона

 

 

Rolex представя две нови версии на модела, превърнал се в легенда - Oyster Perpetual Cosmograph Daytona. Върху циферблатите наблюдаваме великолепния контраст между бял и черен естествен седеф. Cosmograph Daytona е известен с множеството си превъплъщения, а тази година на преден план излиза майсторството и експертизата на бранда при подбора и обработката на естествени материали. Силата на контраста, интензивността на цветовете и дълбочината на отраженията са резултат от стриктен и детайлен процес на селекция на седефа. Двата нови модела са изработени от 18-каратово бяло злато и включват безел, украсен с 36 диаманта, а верижките кореспондират на броячите върху циферблата.

 

OYSTER PERPETUAL SKY-DWELLER

Симфония на отражения

 

 

Изтънчен, отличаващ се, превъзхождащ - Oyster Perpetual Sky-Dweller от 18-каратово розово или жълто злато вече се предлага с верижка Jubilee. Проектиран да позволи на неуморните пътешественици бързо да се ориентират, Sky-Dweller е символ на непреходна елегантност и стил. Верижката Jubilee носи ново усещане за хармония и динамика. Керамичните вложки във вътрешността на отделните звена, проектирани от Rolex, допринасят за по-добрата издръжливост и гъвкавост на верижката, която се отличава с усещане за несравним комфорт.

 

Новите модели на Rolex за 2024 г. интерпретират традициите и наследството на компанията по съвременен начин. Майсторство и експертиза в най-висша степен срещат творчество и иновации, за да създадат величествена хармония от изисканост и финес. Неподвластният на времето дизайн, съчетан с нестихващ стремеж към съвършенство, е най-яркият израз на ценностите, залегнали във философията на Rolex.

Запишете си час

Rolex Бутик

бул. Витоша 34 ,
България, София 1000
+359 2 981 38 70
+359 899 876 369
info@besha.bg

Сервиз

бул. Витоша 34 ,
България, София 1000
+359 2 980 84 39,
+359 882 908 244
service@besha.bg

Последвайте ни

Tax free

Developed by ThinkWeb

Авторско право 2024 © Besha.Всички права запазени., Настройки за бисквитките