Новите модели на TUDOR за 2022

04 May 22, Sofia

<strong>Новите модели на TUDOR за 2022</strong>

Black Bay Pro

Семейството на Black Bay вече има съвсем нов член. Диаметър от 39 мм, фиксиран безел и GMT функция на механизма, дело на Tudor са сред отличителните характеристики на Black Bay Pro. Часовникът притежава множество специфични детайли в дизайна, които напомнят на технологичните модели на марката, произвеждани назад във времето. Компактен, спортен облик, вдъхващ надеждност. Забелязваме емблематичната 24-часова скала на безела, както и “снежинката” на стрелката (отличителен белег на часовниците за гмуркане на Tudor от 1969 г.), която показва времето във втора часова зона – изключително удобна функция при пътуване. Циферблатът е леко изпъкнал в матово черно, а изборът за каишка е между черна от жакард, комбинация от гума и кожа или стомана с T-fit закопчаване.

Black Bay GMT S&G

За първи път един от най-разпознаваемите модели на Tudor – Black Bay GMT – се появява във версия от стомана и злато S&G (steel & gold). Часовникът показва времето в три часови зони – компликация, която изисква високо технологично майсторство. Корпусът е с диаметър от 41 мм и е изработен от неръждаема стомана и злато, а безелът е двупосочен с два цвята, обозначаващи деня и нощта. И тук присъства стрелката тип “снежинка”, а механизмът, произведен изцяло от Tudor, е със силов резерв от 70 часа. Новият модел дава възможност за избор между три вида каишки: черен жакард, състарена кафява кожа и метална верижка в комбинация от стомана и жълто злато.

Black Bay Chrono S&G

Новият хронограф Black Bay Chrono S&G носи специфична харизма с дух на смелост. Светът на моторните спортове винаги е привличал Tudor и неслучайно часовникът напомня именно на него. Механизмът е от най-висок клас, поместен в корпус от 41 мм в S&G комбинацията от стомана и жълто злато. Безелът е фиксиран, изработен от жълто злато и притежава характерната тахиметрична скала. Циферблатът е наличен в два цвята – черен мат и шампанско. Интересен елемент при този модел виждаме при един от трите варианта каишки – кожена със специален елемент, който е поместен под корпуса, за да придаде индивидуалност и характер на часовника.

Tudor Royal

Със своята интегрирана метална верижка, набразден или инкрустиран с диаманти безел и автоматичен механизъм, гамата Royal на Tudor е въплъщение на универсалния и достъпен спортно-елегантен часовник. Наименованието Royal срещаме за първи път през 50-те години, когато марката се стреми да изтъкне безупречното качество на своите часовници. С първокласните си технически характеристики и фина естетика, линията и до днес стои на границата между класическия дизайн и спортното излъчване с новите попълнения, които се предлагат в стомана или комбинация от злато и стомана. Размерите са четири - 28 мм, 34 мм, 38 мм и 41 мм. Деликатната версия в 28 мм е с безел с инкрустирани диаманти, а изборът от циферблати за различните модели включва различни опции със завършек тип „слънчев лъч“ или седеф, като часовите индекси комбинират римски цифри с диаманти. Новите часовници предлагат функция за дата, а при най-големия вариант от 41 мм е налична и тази за показване на ден от седмицата.

BLACK BAY 31/36/39/41 S&G

Няколко нови попълнения в линията Black Bay в стомана и злато и с фиксиран безел също бяха представени. По-заоблени корпуси и специфични елементи от полирано злато виждаме при 31, 36, 39 и 41-милиметровите варианти. Механизмът на всеки от тях, разбира се, е дело изцяло на Tudor и включва последните технологични постижения в часовникарската индустрия. Важен елемент за оптимален комфорт е верижката, която е снабдена с T-fit закопчалката на Tudor, позволяваща бързо и лесно регулиране.

Запишете си час

Rolex Бутик

бул. Витоша 34 ,
България, София 1000
+359 2 981 38 70
+359 899 876 369
info@besha.bg

Сервиз

ул. Солунска 36 ,
България, София 1000
+359 2 980 84 39
service@besha.bg

Последвайте ни

Tax free

Developed by ThinkWeb

Авторско право 2022 © Besha.Всички права запазени., Настройки за бисквитките