Новият TUDOR ROYAL – спортен шик и класа

29 Sep 20, Sofia

<strong>Новият TUDOR ROYAL – спортен шик и класа</strong>

Royal е наименование, използвано от Tudor още през 50-те години, за да се подчертае именно безупречното изпълнение на часовниците на бранда. Модерни технологии и фина естетика характеризират гамата, през която се кръстосват класическият и спортният дизайн. Моделите се предлагат в стомана и съчетание от стомана и злато, и са налични в 4 размера с 9 различни циферблата.

Още от създаването си през 1926 г. в Tudor се стремят да създават възможно най-добрите часовници на възможно най-добрата цена. Тази дръзка мисия, и тогава и сега, произлиза от визията на Ханс Уилсдорф, основател на бранда. Създател на някои от най-големите нововъведения в часовникарството, той се осмелява да помечтае за часовник, който да бъде едновременно технически съвършен и достъпен. Затова основава Tudor. Royal линията е ключов пример за това наследство и обещава на бъдещия си притежател нищо по-малко от възможно най-добро качество на възможно най-добра цена. Корпусът на новия модел е изработен от неръждаема стомана и е водоустойчив до 100 метра дълбочина. Въпреки че е невидим, механизмът му е плод на швейцарската експертиза в микромеханиката и е регулиран според най-високите хронометрични стандарти в часовникарската индустрия. Циферблатът и стрелките са изработени в Швейцария от най-педантичните професионалисти в областта. Часовите индекси са „осветени“ от специалния луминесцентен материал Super-LumiNova®, а верижката, състояща се от пет звена, впечатлява със своя дизайн и фин завършек. Всички тези детайли и още много изразяват слогана на бранда #BornToDare и философията винаги да правиш нещо по-добре.

TUDOR Royal безспорно е въплъщение на баланс и елегантност. Специфичният му дизайн създава идентичност, характер, който не може да бъде объркан. Интегрираната верижка създава усещане за непрекъсната линия с корпуса. Цялостна изработка и конструкция са замислени така, че да осигурят максимално удобство на китката. Прави впечатление версията с 41 мм корпус, при която механизмът освен датата показва и деня.

Отличителен белег на циферблатите е обработката тип слънчев лъч (sunray). В черно, сребристо и цвят шампанско, този мотив „струи“ от центъра на циферблата, като си играе със светлината, така че да придаде елегантност на цялостното излъчване на часовника. За дамите се предлагат и няколко много нежни варианта – с инкрустирани диаманти и седеф. И като последен щрих за точната доза шик Tudor добавя римски цифри към своите Royal модели.

Наименованието на новото творение на марката носи усещане за аристократизъм, а визията ще спечели всеки, който държи най-вече на съдържанието и безапелационното качество, без да са необходими безброй нули в цената. TUDOR Royal е за онези, които знаят стойността на парите и заслужават да си подарят символ, който да им го напомня.

Запишете си час

Rolex Бутик

бул. Витоша 34 ,
България, София 1000
+359 2 981 38 70
+359 899 876 369
info@besha.bg

Сервиз

ул. Солунска 36 ,
България, София 1000
+359 2 980 84 39
service@besha.bg

Последвайте ни

Tax free

Developed by ThinkWeb

Авторско право 2023 © Besha.Всички права запазени., Настройки за бисквитките