Новостите за 2022 – покана да отместим границите на възможното

28 Apr 22, Sofia

<strong>Новостите за 2022 – покана да отместим границите на възможното</strong>

Oyster Perpetual Air-King

Моделът, който почита пионерите в авиацията и приканва притежателя си да “поеме командването” върху собствената си съдба. Още от 2016 г. Air-King се явява с отявлено професионална визия благодарение на препратките в дизайна към измервателните уреди на борда на самолет. През 2022 г. са добавени няколко характерни особености за допълнителна доза авторитет. Циферблатът е по-лесно четим и балансиран заради добавената “0” пред 5-ицата на минутната скала. Короната вече има специална система за защита crown guard. Тези нововъведения затвърждават мястото на Air-King сред професионалните модели на марката.

Oyster Perpetual GMT-Master II

GMT-Master е часовник, създаден за приключения във въздуха. Избиран от пътешествениците, той свързва хората отвъд часовите зони по света. От създаването си през 1955 г., моделът е бил участник в някои от най-значимите моменти в историята на въздухоплаването като първите междуконтинентални полети или тестването на Concorde. Новата версия е с корона от лявата страна и е иновация за гамата GMT-Master II. Отворът за датата е преместен на 9 часа, което изисква и промяна в диска за нейното указване. Безелът от Cerachrom е в зелено и черно – оригинална цветова комбинация, ексклузивна специално за този часовник. С дизайн, който изглежда винаги актуален, новият GMT-Master II потвърждава съвременния си облик с изменения, които демонстрират постоянния устрем на Rolex към естетическо и технологично съвършенство.

Oyster Perpetual Day-Date 40

Day-Date винаги е бил символ на престиж и иновации. Изработван изключително и само от благородни метали, моделът е първият ръчен часовник, показващ изцяло изписан деня от седмицата в отвор на циферблата – едно от множеството нововъведения в часовникарската индустрия, дело на Rolex. За първи път легендарният часовник се появява с назъбен безел, изработен от платина. До момента безелът на платинената версия винаги е бил гладък поради трудността за обработка на този специфичен материал. След дългогодишни проучвания и множество разработки, експертите успяват да постигнат съвършения резултат и да изработят един от най-разпознаваемите елементи на Rolex – назъбения безел – от платина. Диаметърът на новия модел е 40 мм, а циферблатът е в любимия на мнозина ice blue цвят.

Oyster Perpetual Yacht-Master 42

Емблематичният часовник за мореплаватели за първи път е наличен в жълто злато. Yacht-Master 42 се превръща в новото бижу, греещо на повърхността на морето. 18-каратовия благороден метал е уникален сам по себе си. Създаден в собствената леярна на Rolex в Женева, той осигурява несравнима устойчивост. Новият Yacht-Master 42 е снабден с Oysterflex каишка и е вашият най-надежден съюзник в открито море.

Oyster Perpetual Datejust 31

Цвят, който проблясва нежно, за да създаде усещане за прераждане и обновление. Циферблатите, които украсяват новите Datejust 31, изобилстват от свежа енергия. Флоралните мотиви сякаш съвсем оживяват благодарение на трите различни техники за обработка на повърхността, използвани при всяко цветче – sunray, мат и леко грапава текстура. Изборът е от три цвята – лазурносиньо, масленозелено и сребристо. Новите дамски модели са пример за високото майсторство и прецизност при работата с различни материали, за да се постигне великолепния визуален ефект за жива градина. В сърцето на всяко цвете е инкрустиран различен по размер диамант, който допълнително играе със светлината, за да създаде усещане за ефирност и блясък.

Oyster Perpetual Yacht-Master 40

Въздухът сякаш се изпълва с цвят в един определен момент – когато слънцето започне да прокарва първите си лъчи над хоризонта. Новият Yacht-Master 40 улавя именно тези специфични нюанси и ги пресъздава върху безела, инкрустиран с диаманти и сапфири в синьо, сребристо и розово. Последователността на специално подбраните пет цвята се повтаря точно 8 пъти: розов сапфир, светлосин сапфир, диамант, лилав сапфир и тъмносин сапфир. Палитрата е подсилена от още 46 диаманта, украсяващи страниците и короната на часовника. Поставянето на скъпоценните камъни при новия модел изисква високо майсторство, за да се изяви и подчертае пълният им блясък.

Запишете си час

Rolex Бутик

бул. Витоша 34 ,
България, София 1000
+359 2 981 38 70
+359 899 876 369
info@besha.bg

Сервиз

ул. Солунска 36 ,
България, София 1000
+359 2 980 84 39
service@besha.bg

Последвайте ни

Tax free

Developed by ThinkWeb

Авторско право 2023 © Besha.Всички права запазени., Настройки за бисквитките