Новото предизвикателство на Tudor – професионално колоездене

04 May 22, Sofia

<strong>Новото предизвикателство на Tudor – професионално колоездене</strong>

В основата ще бъде поставен подход към колоезденето с фокус върху човека в един спорт, известен с жестоките физически и физиологични предизвикателства. Tudor и Канчелара предвиждат отбор, който ще бъде мотивиран да се справя по-добре с всеки изминал ден, като се изправя пред страховете си и се осмелява да премине отвъд очакваните граници. Успехът се измерва чрез отличното представяне, но как стигаш до финалната линия има значение не по-малко от това кога я пресичаш. Воден от Канчелара, TUDOR Pro Cycling Team ще развие екип от професионални колоездачи, които споделят сходни ценности и отборен дух, отвъд познатото досега.

Черните фланелки на TUDOR Pro Cycling Team ще бъдат декорирани със семпъл червен Tudor щит отпред и отзад. Акцентът ще бъде върху спортистите в преследване на успеха и пътя, които им предстои да извървят. Екипировката ще бъде поверена на най-добрите швейцарски компании от бранша, сред които е и основният технологичен партньор, производител на висок клас велосипеди – BMC.

Като всяка голяма инициатива, ще бъде необходимо време, за да може отборът да достигне пълния си потенциал и да превземе световните подиуми в колоезденето. Пътуването обаче вече започва с участие в Paris-Roubaix U23 на 15 май 2022 г. и ще продължи със състезания до края на сезона. Време е за предизвикателство.

Време е за лидерство. Време е за победа.

Запишете си час

Rolex Бутик

бул. Витоша 34 ,
България, София 1000
+359 2 981 38 70
+359 899 876 369
info@besha.bg

Сервиз

бул. Витоша 34 ,
България, София 1000
+359 2 980 84 39,
+359 882 908 244
service@besha.bg

Последвайте ни

Tax free

Developed by ThinkWeb

Авторско право 2024 © Besha.Всички права запазени., Настройки за бисквитките