Rolex & US Open

28 Aug 23, Sofia

<strong>Rolex & US Open</strong>

Открит през 1881 г., турнирът се играе на твърда настилка в Ню Йорк от 1978 г. насам. Сред 17-те корта е и най-големият в света – Arthur Ashe Stadium, с капацитет от 23 500 места.


Eнергията се слива

US Open е пословичен с наелектризиращата си атмосфера, отражение на “града, който никога не спи”. По време на това оживено динамично събитие в USTA Billie Jean King National Tennis Center емоциите се разгръщат на трибуните, където зрителите не се притесняват да изразяват вълнението си. Енергията на зрителите, корта и града се слива, за да въодушеви и мотивира играчите.

Посланиците на Rolex и US Open

Със своята атмосфера мачовете на Откритото първенство на САЩ са се превърнали в легенда. Победата на Бианка Андрееску през 2019 г. и петте поредни титли на Роджър Федерер от 2004 до 2008 г. са оставили своя отпечатък в историята на тениса. Наред с тях Род Лейвър, Крис Евърт, Стефан Едберг, Пат Рафтер, Жустин Енен, Хуан Мартин дел Потро, Анджелик Кербер, Слоун Стивънс и Доминик Тийм – всички те посланици на Rolex и победители от US Open, въплъщават техническа прецизност и стремеж към това да бъдат по-добра версия на себе си.

Турнир на пионери

Откритото първенство на САЩ дава поле за иновации в тениса. От въвеждането на тайбрека и насрочването на мачове вечер, до въвеждането на Ястребовото око – дигитална система, която веднага отразява преминаването на линиите на игрището – всяко усилие е насочено към това да направи турнира все по-завладяващ.

Rolex и тениса: партньори от почти 45 години

Rolex партнира за първи път с Wimbledon през 1978 г. и оттогава брандът се радва на устойчива и много специална връзка с тениса, основана на споделени ценности: постоянен стремеж към съвършенство, страст към прецизност и иновации, елегантност на движенията, непоколебимост, уважение към традициите и устрем към отместване на собствените граници. През годините Rolex разширява връзката си с този аристократичен спорт и към днешна дата подкрепя повечето големи състезания: четирите турнира от Големия шлем, Купа Дейвис, Лейвър Къп, финалите на ATP и WTA, както и всички турнири Nitto ATP Masters 1000, включително Rolex Monte-Carlo Masters, Rolex Shanghai Masters и Rolex Paris Masters.

Запишете си час

Rolex Бутик

бул. Витоша 34 ,
България, София 1000
+359 2 981 38 70
+359 899 876 369
info@besha.bg

Сервиз

ул. Солунска 36 ,
България, София 1000
+359 2 980 84 39
service@besha.bg

Последвайте ни

Tax free

Developed by ThinkWeb

Авторско право 2023 © Besha.Всички права запазени., Настройки за бисквитките