THE BLACK BAY CHRONO “PINK”: ПРАЗНУВАНЕ НА ДЪРЗИЯ ДУХ

29 Mar 24, Sofia

<strong>THE BLACK BAY CHRONO “PINK”: ПРАЗНУВАНЕ НА ДЪРЗИЯ ДУХ</strong>

   Джей Чоу притежава розовия цвят до такава степен, че той се превърна в негов подпис, признат от всеки, който го следва. Когато лидерът на Giro d’Italia облече розовата фланелка, няма никакво колебание. Отличието е заслужено и ездачът е горд да носи розово. Когато Дейвид Бекъм мечтаеше за Inter Miami CF, розовото беше включено в естетиката на отбора, защото трябваше да се открояват. Тези посланици на TUDOR носят розово с намерение. Те знаят, че да си дързък означава да вървиш срещу статуквото. За тях няма правила. Black Bay Chrono „Pink“ може да не е за всеки и това е добре, защото малко от тях някога ще бъдат произведени. Black Bay Chrono вече беше доста смел часовник дори преди този нов цвят на циферблата да бъде представен. От пускането на пазара през 1970 г. на модела Oysterdate, първият хронограф на TUDOR, марката винаги е произвеждала часовници, които са тясно свързани със света на моторните спортове. От 1954 г. насам TUDOR непрекъснато подобрява своите часовници за професионални водолази. Моделът Black Bay Chrono съчетава безпроблемно тези традиции в спортен хронограф, с контрастиращи събкаунтъри и високоефективен автоматичен производствен калибър. Black Bay Chrono “Pink” не е за мейнстрийма. Ще бъдат произведени само малък брой часовници.

Ключови характеристики:

1. Сатениран и полиран корпус от неръждаема стомана 316L, 41 mm в диаметър, с фиксиран безел от неръждаема стомана 316L, вложка от черен анодиран алуминий с тахиметрична скала

2. Куполообразен розов циферблат с контрастиращи кръгли събкаунтъри

3. Стрелки „снежинка“, един от отличителните белези на водолазните часовници TUDOR, представени през 1969 г., с клас А, швейцарски Super-LumiNova® луминисцентен материал

4. Производствен хронограф Калибър MT5813, сертифициран от Официалния швейцарски институт за тестване на хронометри (COSC), със силиконова балансираща пружина, 70-часов резерв на мощност, конструкция на колонно колело и вертикален съединител.

5. Верижка с 5 звена от неръждаема стомана с TUDOR „T-fit“ закопчалка за бързо регулиране

6. Пет години прехвърляема гаранция, без регистрация или задължителни проверки за поддръжка

ЗА TUDOR:

TUDOR е наградена швейцарска марка часовници, предлагаща часовници с изискана естетика, доказана надеждност и уникално съотношение цена/качество. Произходът на TUDOR датира от 1926 г., когато "The Tudor" е регистриран за първи път като марка от името на основателя на Rolex, Ханс Уилсдорф. Той създава компанията Montres TUDOR SA през 1946 г., за да предлага часовници с качеството и надеждността на Rolex на по-достъпна цена. Поради своята здравина и достъпност, през цялата си история часовниците TUDOR са били избирани от най-смелите авантюристи на сушата, под водата и на леда. Днес колекцията на TUDOR включва емблематични модели като Black Bay, Pelagos, 1926 и Royal. От 2015 г. TUDOR предлага и механични производствени калибри с множество функции и превъзходна производителност.

Запишете си час

Rolex Бутик

бул. Витоша 34 ,
България, София 1000
+359 2 981 38 70
+359 899 876 369
info@besha.bg

Сервиз

бул. Витоша 34 ,
България, София 1000
+359 2 980 84 39,
+359 882 908 244
service@besha.bg

Последвайте ни

Tax free

Developed by ThinkWeb

Авторско право 2024 © Besha.Всички права запазени., Настройки за бисквитките