TUDOR BLACK BAY CERAMIC – необикновеният часовник

28 May 21, Sofia

<strong>TUDOR BLACK BAY CERAMIC – необикновеният часовник</strong>

Black Bay е тестван от Федералния инстут по метрология (METAS), за да се гарантира забележителното представяне на механизма.

Сертификатът METAS Master Chronometer покрива основните функционални характеристики на часовника, включително точност, устойчивост на магнитни полета, водоустойчивост и силов резерв. Стандартите са изключително високи и дори по-строги от тези на официалния швейцарски институт COSC.

Black Bay Ceramic е с диаметър 41 мм, циферблатът също е черен мат, а стрелките с емблематичната “снежинка” са покрити със специалния луминесцентен материал Super-LumiNova®. Естетиката на часовника съчетава съвременни високотехнологични детайли с дискретни препратки към историческото наследство на бранда. Монолитният корпус от черна керамика е със скосени ъгли, полирани до блясък, за да контрастират с матовия завършек на останалите повърхности. Въртящият се безел също е от черна керамика със сатенена обработка. Каишката е “хибридна” – от кожа и гума – и, разбира се, също е черна. Моделът пристига при своя нов собственик и с допълнителна каишка от плат, за още по-загадъчен вид.

Механизмът е MT5602-1U, изцяло изработен от манифактурата на Tudor. Забележителното е, че целият механизъм е черен, което осигурява особено драматичен изглед през задния капак.

Силовият резерв е 70 часа, което позволява часовникът да функционира безупречно дори ако не го носите цял уикенд.

Запишете си час

Rolex Бутик

бул. Витоша 34 ,
България, София 1000
+359 2 981 38 70
info@besha.bg

Сервиз

ул. Солунска 36 ,
България, София 1000
+359 2 980 84 39
service@besha.bg

Последвайте ни

Tax free

Developed by ThinkWeb

Авторско право 2021 © Besha.Всички права запазени., Настройки за бисквитките