TUDOR PELAGOS 39 – където градската елегантност среща подводния свят

12 Sep 22, Sofia

<strong>TUDOR PELAGOS 39 – където градската елегантност среща подводния свят</strong>

Предшествениците му Pelagos, Pelagos LHD and Pelagos FXD увековечават изконното наследство в технологиите, предназначени за подводни приключения, и предлагат професионални функции, специфични за нуждите при гмуркане. Pelagos 39 от своя страна е компактен и лесно се адаптира към различни ситуации благодарение на обработката тип “слънчев лъч” върху циферблата и безела. Естетическият баланс тук се постига чрез изцяло сатенирания корпус в духа на останалите модели от тази линия на марката, като изкусно контрастира с блясъка на безела от черна керамика.

Часовите индекси върху циферблата са изработени от луминесцентен керамичен моноблок и подчертават технологичното излъчване на часовника, като същевременно подобряват четливостта. Елегантен акцент е надписът Pelagos в лъскаво червено на 6 часа – нещо ново за модела, което сме свикнали да виждаме само в двуцветна палитра. Часовата и секундната стрелки са с характерния елемент “снежинка”, типични за часовниците за гмуркане на Tudor.

Верижката е изработена от титан и е снабдена с T-fit закопчалка, като позволява лесно регулиране на дължината със своите пет позиции. Часовникът има и допълнителна 25-милиметрово удължаване, което дава възможност да се носи и върху ръкава на екипировката за гмуркане. Pelagos 39 пристига и с допълнителна черна гумена каишка с катарама от титан.

Механизмът в сърцето на новия модел е калибър MT5400, проектиран да осигури издръжливост, надеждност, устойчивост и прецизна работа. Той разбира се е сертифициран от COSC, като надминава изискванията на швейцарския институт и работи с отклонение от -2 до +4 секунди. Силовият резерв на механизма е 70 часа, което позволява да не носите часовника през уикенда и той да продължи да работи безупречно в понеделник.

Новото попълнение в семейството на Pelagos безспорно привлича вниманието със своя универсален външен вид. С него ще се чувствате и ще изглеждате еднакво добре както под водата, така и в градска среда.

Запишете си час

Rolex Бутик

бул. Витоша 34 ,
България, София 1000
+359 2 981 38 70
+359 899 876 369
info@besha.bg

Сервиз

бул. Витоша 34 ,
България, София 1000
+359 2 980 84 39,
+359 882 908 244
service@besha.bg

Последвайте ни

Tax free

Developed by ThinkWeb

Авторско право 2024 © Besha.Всички права запазени., Настройки за бисквитките