Tudor яхва вълните заедно с Ник фон Ръп

21 Feb 22, Sofia

<strong>Tudor яхва вълните заедно с Ник фон Ръп</strong>

Сърфирането на големи вълни е безкомпромисен спорт, в който няма прошка. Това е изпитание за дързостта и най-яркото отражение на духа, който движи Tudor от самото му създаване. Слоганът на марката - #BornToDare – издига в култ приключенията на смелите, на онези, които през годините са постигнали невъзможното на земя, лед, във въздух или под вода, носейки Tudor. С присъединяването на Ник фон Ръп към семейството от изключителни личности, споделящи ценностите на бранда, Tudor затвърждава своята роля в света на сърфинга и се включва в поредното предизвикателство във вода.

Роден през 1990 г. в семейство на баща от немско-американски произход и майка от Швейцария, Ник фон Ръп израства в Синтра, Португалия. Той започва да кара сърф още на 9 години, а желанието му за победа го води до успешна кариера и множество спечелени национални и международни отличия още като юноша. Като професионален състезател участва в различни международни състезания, а през 2013 г. е обявен за “Европейски сърфист на годината”. През последните 5 години Ник се доказва като една от водещите фигури в света на големите вълни, отмествайки границите на възможното в буквално смъртоносни битки с мощта на океана в Назаре, Маверикс и Джаус.

Само допреди 12 години почти никой в сърфинг средите не беше чувал за Назаре – спокойно рибарско градче на север от Лисабон. През 2010 г. Гарет МакНамара успява да яхне 24-метрова гигантска вълна и Назаре ведна привлича интереса на света. Уникалното морско дъно на Прая де Норте в Назаре и огромният подводен каньон формират най-високите вълни, по които човек е сърфирал. Ако някой ден, някой успее да яхне 30-метрова вълна, то това със сигурност ще бъде в Назаре.

Запишете си час

Rolex Бутик

бул. Витоша 34 ,
България, София 1000
+359 2 981 38 70
+359 899 876 369
info@besha.bg

Сервиз

ул. Солунска 36 ,
България, София 1000
+359 2 980 84 39
service@besha.bg

Последвайте ни

Tax free

Developed by ThinkWeb

Авторско право 2023 © Besha.Всички права запазени., Настройки за бисквитките