Tax free

Tax free

"Такс Фри" (Tax Free) е услуга, която позволява на всеки чуждестранен гражданин на страна, извън Европейския съюз да възстанови ДДС (Данък върху добавената стойност) за стоки, закупени по време на пътуванията им в ЕС. Тази услуга се предлага в съответствие с Наредба Н-12 от 24.08.2006 на Министерството на финансите и Закона за ДДС за възстановяване на платен ДДС на физически лица, извън ЕС, за закупени от тях стоки за лично потребление в България.

Процес

Процес

1. Закупуване на стоки: При закупуване на часовник от бутик на Беша-Б, информирайте продавача, че искате да се възползвате от услугата "Такс Фри".

2. Попълване на документите: Служител на фирмата ще попълни за вас необходимия формуляр по образец Искане за възстановяване на ДДС и ще приложи оригинал на фактура за покупката. Задължителни реквизити са имена на чуждестранното физическо лице, купувач на стоките, негов подпис, дата, както и описание на закупените стоки.

3. Потвърждение на летището или на граничен пункт: Преди да напуснете страната, на летището, е необходимо да преминете през червения коридор и да декларирате вашата покупка на Митническите власти, като покажете вашия часовник в кутията, вашия паспорт и попълнения формуляр. След проверка те ще поставят печат на документите. Ако пътувате с кола отново е необходимо да декларирате на граничния пункт, че правите износ, за да получите печат на вашите документи.

4. Получаване на възстановяване: След като документите са заверени с печат на Митницата е необходимо да ни ги изпратите по куриер. Можете да изберете как да получите своето възстановяване. Беша-Б предлага различни методи за получаване на средствата – банков превод или в брой в бутика на Беша-Б.

Възстановяване на ДДС

Възстановяване на ДДС

Беша-Б ЕООД възстановява 12.5% от покупната цена на закупения от вас часовник.

Не пропускайте възможността да спестите, докато пазарувате в България! Доверете се на Беша-Б за вашето възстановяване на ДДС и се насладете на пътуванията си без излишни тревоги. Нашата услуга "Такс Фри" гарантира удобство, бързина и надеждност на нашите клиенти.

Запишете си час

Rolex Бутик

бул. Витоша 34 ,
България, София 1000
+359 2 981 38 70
+359 899 876 369
info@besha.bg

Сервиз

бул. Витоша 34 ,
България, София 1000
+359 2 980 84 39,
+359 882 908 244
service@besha.bg

Последвайте ни

Tax free

Developed by ThinkWeb

Авторско право 2024 © Besha.Всички права запазени., Настройки за бисквитките