Швейцарски производител на висококачествени ръчни часовници, базирани в Женева

Разгледай Tudor колекцията

Научи повече

Наследството на Ханс Уилсдорф

Часовници Tudor

Считана за подбранд на Rolex, марката часовници Tudor е създадена от основателя на Rolex, Ханс Уилсдорф, през 1946 г., когато обществеността е била готова да припознае и оцени продукт с по-скромна цена, чиито технически, естетически и функционални качества, както и неговата дистрибуция са били гарантирани от марката Rolex, спечелила световен престиж с високото качество на часовниците си. Отличава се с класически, спортни, часовници за гмуркане, вдъхновени от швейцарското наследство.

Ретро стил

Произведени в Швейцария

Моделите са вдъхновени от ретро шик дизайна на 50-те и 60-те години на миналия век. Колекцията на Tudor се основава на наследството на марката, техническите умения и усещане за стил.

Дейвид Бекъм

#BORN TO DARE - Изследователски дух

Дейвид Бекъм

Освен филантропията и футбола, Дейвид Бекъм си проправи път до статута на много повече от легендарен играч. Изправен пред страха от това, което идва след спортна кариера и надграждайки амбицията си, той се утвърди като глобална икона на стила. Влиянието му върху популярната култура надхвърля терена. Модел, актьор и сега собственик на Inter Miami CF, той брои стотици милиони фенове по целия свят. Дейвид Бекъм носи Black Bay Bronze, 43-милиметров водолазен часовник, вдъхновен от историята на марката и снабден с TUDOR Manufacture Calibre MT5601. Той също така носи TUDOR Royal, въплъщение на универсалния спорт-шик с интегрираната си гривна, назъбена рамка и автоматично движение.

Black Bay Колекция
All Blacks и Beauden Barrett

Посланик на Tudor

All Blacks и Beauden Barrett

Националният отбор по ръгби на Нова Зеландия – легендарните All Blacks, заедно с техния забележителен плеймейкър Бодън Барет, са посланици на Tudor и посланието #BornToDare от 2017 г. Още от 1884 г. All Blacks поддържат ниво на успеваемост от 75%, което ги превръща в един от най-силните отбори във всички спортове изобщо. Емблематичният танц Haka, който отборът изпълнява преди всеки мач се е превърнал в запазена марка на All Blacks. Бодън Барет е признат за най-добрия ръгби играч в света през 2016 и 2017 г. Неговият стил на игра е дързък и решителен.

Спортният Black Bay Dark с винтидж излъчване часовник, произведен от черна стомана, както и легендарният Black Bay Steel с въртящ се безел и червен триъгълник, могат често да бъдат видени на китките на играчите. Тествани в екстремни условия, точно както и самите All Blacks, тези модели пресъздават безкомпромисната философия и експертиза на Tudor.

Black Bay Колекция
Jay Chou

Посланик на Tudor

Jay Chou

Музикант. Актьор. Режисьор. Икона. В продължение на повече от десетилетие „Кралят на азиатския поп“ разширява границите по света. От Тайпе до Холивуд, Джей Чоу винаги е готов да отиде там, където го отвежда следващото предизвикателство. Jay Chou спортува с TUDOR Royal, с най-модерните си технически характеристики и изискана естетика той се намира на кръстопътя между класическите и спортните часовници. Като човек на вкус и култура, Джей Чоу също носи TUDOR 1926, силно усъвършенстван, но подчертано, механичен часовник, съчетаващ традиционната естетика на хорологията и съвременното производство на часовници с висока производителност.

Tudor
#BornToDare

Instagram

Следете ни в

Instagram

Следете ни в

Instagram
Запишете си час

Rolex Бутик

бул. Витоша 34 ,
България, София 1000
+359 2 981 38 70
+359 899 876 369
info@besha.bg

Сервиз

бул. Витоша 34 ,
България, София 1000
+359 2 980 84 39,
+359 882 908 244
service@besha.bg

Последвайте ни

Tax free

Developed by ThinkWeb

Авторско право 2024 © Besha.Всички права запазени., Настройки за бисквитките