Швейцарски производител на висококачествени ръчни часовници, базирани в Женева

Разгледай Tudor колекцията

Научи повече

Наследството на Ханс Уилсдорф

Часовници Tudor

Считана за подбранд на Rolex, марката часовници Tudor е създадена от основателя на Rolex, Ханс Уилсдорф, през 1946 г., когато обществеността е била готова да припознае и оцени продукт с по-скромна цена, чиито технически, естетически и функционални качества, както и неговата дистрибуция са били гарантирани от марката Rolex, спечелила световен престиж с високото качество на часовниците си. Отличава се с класически, спортни, часовници за гмуркане, вдъхновени от швейцарското наследство.

Ретро стил

Произведени в Швейцария

Моделите са вдъхновени от ретро шик дизайна на 50-те и 60-те години на миналия век. Колекцията на Tudor се основава на наследството на марката, техническите умения и усещане за стил.

Дейвид Бекам

#BORN TO DARE - Изследователски дух

Дейвид Бекам

Освен филантропията и футбола, Дейвид Бекъм си проправи път до статута на много повече от легендарен играч. Изправен пред страха от това, което идва след спортна кариера и надграждайки амбицията си, той се утвърди като глобална икона на стила. Влиянието му върху популярната култура надхвърля терена. Модел, актьор и сега собственик на Inter Miami CF, той брои стотици милиони фенове по целия свят. Дейвид Бекъм носи Black Bay Bronze, 43-милиметров водолазен часовник, вдъхновен от историята на марката и снабден с TUDOR Manufacture Calibre MT5601. Той също така носи TUDOR Royal, въплъщение на универсалния спорт-шик с интегрираната си гривна, назъбена рамка и автоматично движение.

Black Bay Колекция
Лейди GAGA

Посланик на Tudor

Лейди GAGA

Опитен музикант, модна икона, награждавана актриса, политическа активистка и филантроп - Лейди Гага е всичко това и много повече. С уникалния си стил и харизма, Гага пленява милиони фенове и модната общност, очаровани от театралния й подход към изкуството. Лейди Гага може да носи три или четири часовника на една китка. Когато носи само един часовник, тя избира Black Bay 36. Този автоматичен часовник запазва общите линии на колекцията Black Bay, като същевременно намалява пропорциите си, и остава едновременно модерен и спортен. Lady Gaga носи както синия, така и черния вариант на този модел.

Black Bay Колекция
Jay Chou

Посланик на Tudor

Jay Chou

Музикант. Актьор. Режисьор. Икона. В продължение на повече от десетилетие „Кралят на азиатския поп“ разширява границите по света. От Тайпе до Холивуд, Джей Чоу винаги е готов да отиде там, където го отвежда следващото предизвикателство. Jay Chou спортува с TUDOR Royal, с най-модерните си технически характеристики и изискана естетика той се намира на кръстопътя между класическите и спортните часовници. Като човек на вкус и култура, Джей Чоу също носи TUDOR 1926, силно усъвършенстван, но подчертано, механичен часовник, съчетаващ традиционната естетика на хорологията и съвременното производство на часовници с висока производителност.

Tudor
#BornToDare

Instagram

Следете ни в

Instagram

Следете ни в

Instagram
Запишете си час

Rolex Бутик

бул. Витоша 34 ,
България, София 1000
+359 2 981 38 70
info@besha.bg

Сервиз

ул. Солунска 36 ,
България, София 1000
+359 2 980 84 39
service@besha.bg

Последвайте ни

Tax free

Developed by ThinkWeb

Авторско право 2021 © Besha.Всички права запазени., Настройки за бисквитките