Baselworld 2018 новости

30 Mar 18, Sofia

<strong>Baselworld 2018 новости</strong>

GMT-Master II

GMT-Master е сред емблематичните модели на марката със своя характерен безел, който през годините с е появявал в различни конфигурации – едноцветни и двуцветни. През 2018 Rolex разшири продуктовата линия на GMT-Master II с нови версии в Oystersteel, оборудвани с двупосочно въртящ се безел и 24-часов керамичен ринг в червено-синя комбинация. Дизайнът на Oyster корпуса е леко модифициран, а часовникът се появи във вариант и с Jubilee верижка. За първи път GMT-Master II се произвежда в 18-каратово розово злато, като едната опция е изработена изцяло от масивно злато, а втората е комбинация от Oystersteel стомана и 18 карата розово злато. Естествено внимание е обърнато на всеки детайл и надписът “GMT-Master II” върху циферблата е изписан в цвят пепел от рози. Безелите са в кафяво и черно, а зад елегантните меки цветове на новите модели се крие механизъм от ново поколение – калибър 3285, защитен от 10 патента, предоставящ 70-часов силов резерв.

Cosmograph Daytona

Безспорно гвоздеят на програмата, представена от Rolex на Baselworld 2018, е Cosmograph Daytona, инкрустиран с диаманти в цветовете на дъгата. Създаден през 1963 г., този също емблематичен за марката модел се идентифицира до голяма степен със света на моторните спортове. Новият модел е изработен от 18-каратово розово злато, а характерната за Cosmograph Daytona тахиметрична скала е заменена с безел, представляващ дъга от цветни сапфири. Блясъкът на часовника се допълва от 56-те брилянта, с които е покрит корпусът, ушите и короната. Циферблатът пък е огрян от 11 багети, инкрустирани като часови индекси, като всеки от тях съответства по цвят на безела. Малките циферблати са обсипани с розови златни кристали – материал със специфичен блясък, разработен от Rolex. Лимитираният Cosmograph Daytona e оборудван с механизъм калибър 4130, естествено изцяло дело на Rolex.

Oyster Perpetual Rolex Deepsea

Любимецът на почитателите на подводния свят, Oyster Perpetual Rolex Deepsea, е проектиран така, че да устоява на екстремно подводно налягане. На Baselworld 2018 часовникът се появи с обновен 44-милиметров корпус, модифициран дизайн на ушите и страниците и по-широка Oyster верижка, както и адаптирана Oysterlock осигуровка на закопчалката. За първи път механизмът в сърцето на този „гмуркач“ е калибър 3235.

Oyster Perpetual Datejust 36

Класическата серия Oyster Perpetual Datejust 36 мм тази година е обогатена с няколко нови комбинации – в стомана, 18-каратово розово злато или стомана в тандем с 18-каратово жълто злато. Новите Datejust попълнения се появиха с 36 мм корпус, с обновен дизайн на ушите и страниците и калибър 3235. И този път изборът от циферблати със сигурност може да затрудни любителите на марката (или пък да ги накара да пожелаят повече от един вариант).

Oyster Perpetual Datejust 31

Деликатните модели Oyster Perpetual Datejust 31 също са елегантно модифицирани с променен дизайн на страниците и ушите, като отново основният герой е 18-каратово злато – бяло, жълто и розово. 2236 е калибърът, който задвижва времето на тези фини произведения на часовникарското изкуство. Комбинациите от циферблати, цветове, скъпоценни камъни и благородни материали са безброй. Вниманието привлича 18-каратовият вариант в бяло злато с бял седефен циферблат и инкрустиран с диаманти безел. Не отстъпва и моделът в 18-каратово жълто злато с циферблат в зелен малахит с римски цифри VI и IX. Изключително нежен и елегантен е вариантът в розово злато с инкрустиран с диаманти розов циферблат и седефени пеперуди. Новите Datejust 31 се появяват с емблематичната верижка President, чието най-голямо предимство е свързаността й с корпуса.

Запишете си час

Rolex Бутик

бул. Витоша 34 ,
България, София 1000
+359 2 981 38 70
+359 899 876 369
info@besha.bg

Сервиз

ул. Солунска 36 ,
България, София 1000
+359 2 980 84 39
service@besha.bg

Последвайте ни

Tax free

Developed by ThinkWeb

Авторско право 2023 © Besha.Всички права запазени., Настройки за бисквитките