Политика за поверителност

Вашите Лични Данни
 
 
БЕША-Б ЕООД ще бъде известнa като "контролер" на личните данни, които ни предоставяте. Събираме само основни данни които не включват специални видове информация и информация, базирана на местоположението.
 
Защо Имаме Нужда от Информацията Ви
Трябва да познаваме тези данни, за да Ви предоставим нашите клиентски услуги. Ние няма да събираме никакви лични данни от вас, от които не се нуждаем, за да предоставяме тези услуги пред вас и която вече не е вече изисквана от българското законодателство.
 
Какво Правим с Информацията Ви
Всички лични данни, които обработваме, се обработват от нашия персонал. Въпреки това, за целите на ИТ хостинг и поддръжка, част от тази информация се намира на сървъри в Европейския съюз, собственост на Pipedrive EU- Tallin 1068, Estonia, чиято политика за поверителност може да се намери тук- https://www.pipedrive.com/en/privacy. Никакви други страни нямат достъп до вашите лични данни, освен ако законът не им позволи да направят това.
 
Разполагаме с Политика за защита на данните, за да контролираме ефективната и сигурна обработка на вашите лични данни. Повече информация за това можете да намерите на нашия уебсайт и на нашия физически адрес - гр. София, ул. Солунска 36.
 
Колко Дълго Пазим Информацията Ви
Вашата информация ще бъде съхранявана при нас, докато не ни уведомите, че вече не искате да получаваме достъп до тази информация.
 
Какво друго бихме искали да направим и с вашите данни
Бихме искали използваме вашето име и имейл адрес, за да Ви информираме за нашите бъдещи оферти и подобни продукти. Тази информация не се споделя с трети страни и можете да се откажете от участие по всяко време на телефон 0888700212/ ani.shakaryan@besha.bg /www.besha.bg
 
Какви са Вашите Права?
Ако в даден момент смятате, че информацията, която обработваме за Вас, е неправилна, Вие можете да поискате да видите тази информация и дори да я поправите или изтриете. Ако искате да подадете жалба относно начина, по който сме обработили личните ви данни, можете да се свържете с нашето лице, отговорно за защитата на данните.
 
Ако не сте доволни от действията ни и смятате, че обработваме личните ви данни незаконно, можете да подадете жалба на Комисията за защита на личните данни (КЗЛД).
 
Отговорното лице за поверителността на данните ви е Ани Шакарян-Маринова и можете да се свържете с нея на: ani.shakaryan@besha.bg.

Запишете си час

Official Retailer

Tudor

        

Rolex Бутик

бул. Витоша 34 ,
България, София 1000
+359 2 981 38 70
info@besha.bg

Сервиз

ул. Солунска 36 ,
България, София 1000
+359 2 980 84 39
service@besha.bg

Последвайте ни

Tax free

Developed by ThinkWeb

Авторско право 2018 © Besha. Всички права запазени., Настройки за бисквитките