Новини

Поглед отвътре на ултрамодерната манифактура на TUDOR

Поглед отвътре на ултрамодерната манифактура на TUDOR

Новата манифактура на Tudor в швейцарското градче Льо Локле е първото изцяло самостоятелно съоръжение на марката. Тук всеки един часовник се сглобява и преминава през всички тестове и изпитания, за да покрие високите стандарти на Tudor, а някои от моделите от серия Master Chronometer получават своята сертификация.

25 Jan, 2024, Sofia

Прочети повече

Rolex придобива Bucherer – изненадващ стратегически ход

В края на август тази година Rolex обяви решението си да придобие най-големия търговец на часовници в света – Bucherer. Нищо не подсказваше подобен развой, и разбира се последвалото вълнение в часовникарските среди бе съвсем логично. Каква е връзката между двете компании и как се стигна до този ход? Ето малко предистория.

16 Nov, 2023, Sofia

Прочети повече
PELAGOS FXD

PELAGOS FXD

В средата на 50-те години на миналия век часовниците за гмуркане на Tudor са проверявани и щателно оценявани от американските военноморски сили и през 1958 г. те са официално избрани и поръчани за гмуркачите от няколко звена. Новият Pelagos FXD е духовен наследник именно на тези часовници.

19 Sep, 2023, Sofia

Прочети повече

Rolex & US Open

US Open е последният турнир от Големия шлем на тенис сезона. Връзката на един от дългогодишните партньори в света на тениса – Rolex - с това състезание започва през 2018 г.

28 Aug, 2023, Sofia

Прочети повече
PELAGOS FXD & PELAGOS FXD CHRONO “ALINGHI RED BULL RACING EDITION”

PELAGOS FXD & PELAGOS FXD CHRONO “ALINGHI RED BULL RACING EDITION”

За да отбележи партньорството си с Alinghi Red Bull Racing, Tudor представя два нови модела Pelagos FXD – хронограф и часовник, вдъхновен от състезанието с яхти, въплъщаващи смелия дух, нужен за да бъдеш претендент в една от най-оспорваните надпревари по море. Партньорството с Alinghi Red Bull Racing стартира през 2022 г., когато Tudor за първи път се впуска в света на състезанията с яхти.

30 Jun, 2023, Sofia

Прочети повече

ROLEX отбелязва 20 години от създаването на своята менторска програма

В продължение на повече от половин век Rolex партнира с някои от най-талантливите артисти в света, както и с водещи културни институции, за да допринесе за увековечаването на наследството в областта на изкуството, като създава връзка между минало, настояще и бъдеще. Чрез своята инициатива Rolex Perpetual Arts – обширно портфолио, което обхваща музика, архитектура, кино и менторската си програма – марката затвърждава своя дългосрочен ангажимент към културата в глобален мащаб.

06 Jun, 2023, Sofia

Прочети повече
ROLEX представя новите модели на Watches&Wonders 2023

ROLEX представя новите модели на Watches&Wonders 2023

Новите модели, представени по време на Watches and Wonders 2023 в Женева, са олицетворение на разбирането за превъзходство, за творения, предопределени да се превърнат в икони с времето. С нестихваща амбиция непрекъснато да развива и усъвършенства своята експертиза в часовникарството Rolex не спира да твори, да създава иновации, като същевременно не губи нито за миг връзката със своите корени и традиции, залегнали в ДНК-то на марката от самото й създаване.

03 Apr, 2023, Sofia

Прочети повече

Да отместиш границите

На 1 ноември тази година режисьорът и изследовател Джеймс Камерън представи Oyster Perpetual Deepsea Challenge. Вдъхновен от експерименталния часовник, който го придружаваше по време на историческото гмуркане на дълбочина 10 908 метра в Марианската падина на 26 март 2012 г., новият модел бележи нов етап в света на часовниците за гмуркане на Rolex.

03 Nov, 2022, Sofia

Прочети повече
Благодарим ти, Роджър!

Благодарим ти, Роджър!

Партньорство в продължение на 16 години. Много бракове не успяват да достигнат до това число, а какво остава за бизнес отношения. Когато обаче от едната страна е най-разпознаваемият часовникарски бранд с над 100-годишна история и доказано отношение към традиции и ценности, а от другата – име, което дълго ще се помни и споменава като пример за спортсменство, лидерство, елегантност в спорта и извън него, стабилност, тогава 16-те години могат само да се увеличават във времето.

10 Oct, 2022, Sofia

Прочети повече

TUDOR PELAGOS 39 – където градската елегантност среща подводния свят

Спортен силует, технологии от последно поколение в часовникарството и градски шик се съчетават в съвършена симбиоза в новия Pelagos на Tudor с 39-милиметров корпус.

12 Sep, 2022, Sofia

Прочети повече
Новият TUDOR RANGER – в чест на дръзкия приключенски дух

Новият TUDOR RANGER – в чест на дръзкия приключенски дух

За да отбележи 70-ата годишнина от Британската експедиция в Северна Гренландия, Tudor представя нов часовник, носещ внушителното име Ranger.

14 Jul, 2022, Sofia

Прочети повече

Rolex & Wimbledon – история, традиции, перфекционизъм

Rolex партнира за първи път с най-престижния тенис турнир Wimbledon през 1978 г. Най-старото състезание в света на тениса е своебразен храм на този аристократичен спорт от неговите корени. Това е и мястото, където атлетите се превръщат в легенди.

29 Jun, 2022, Sofia

Прочети повече
Новото предизвикателство на Tudor – професионално колоездене

Новото предизвикателство на Tudor – професионално колоездене

Следвайки своето неотменимо мото #BornToDare, Tudor навлиза в поредното приключение, като обединява усилия с легендата в колоезденето Фабиан Канчелара, за да създадат заедно нов отбор на най-високо международно ниво. TUDOR Pro Cycling Team ще съчетава безкомпромисния дух и стремеж към иновации на швейцарския часовникарски бранд с несравнимия опит и визия на един от най-успешните състезатели на нашето време.

04 May, 2022, Sofia

Прочети повече

Новите модели на TUDOR за 2022

Брандът, „роден, за да се осмелява“ (#BornToDare), не спира да се развива и да показва хъс както в технологично, така и в дизайнерско отношение. Верен на стила си Tudor представи своите атрактивни нови модели по време на Watches and Wonders в Женева.

04 May, 2022, Sofia

Прочети повече
Новостите за 2022 – покана да отместим границите на възможното

Новостите за 2022 – покана да отместим границите на възможното

В постоянния си стремеж към съвършенство Rolex непрекъснато намира начини да подчертае и подсили естетиката и технологичните характеристики на своите емблематични модели. Часовници, които излъчват оптимизъм и иновации – такива са новите модели, които брандът представи по време на престижното часовникарско изложение в Женева Watches and Wonders.

28 Apr, 2022, Sofia

Прочети повече

Tudor яхва вълните заедно с Ник фон Ръп

Tudor oтново е в Назаре и този път обединява силите си с португалския сърфист Ник фон Ръп, превърнал се в легенда с уменията си за опитомяване на големи вълни. Швейцарският часовникарски бранд партнира със Световната сърф лига в две внушителни събития, а този път беше и във водата – на китката на Ник по време на TUDOR Nazaré Tow Surfing Challenge.

21 Feb, 2022, Sofia

Прочети повече
Вълнуваща 60-годишнина на Rolex 24 at Daytona

Вълнуваща 60-годишнина на Rolex 24 at Daytona

Решимост и издръжловост в нетипични за Флорида студени атмосферни условия – това помогна на екипа #60 Meyer Shank Racing Acura, за да бъдат короновани като шампиони на 60-тата годишнина на Rolex 24 At DAYTONA. Швейцарският часовникарски бранд се асоциира с легендарното 24-часово състезание вече повече от половин век, а тази година се навършват точно 30 години откакто състезанието е озаглавено и с името на марката.

07 Feb, 2022, Sofia

Прочети повече

Новият Tudor Pelagos FXD – почит към миналото с поглед към бъдещето

Tudor обединява сили с Marine nationale (френския морски флот), за да продължи връзката, която датира още от 1956 г. След различни проучавания и тестове, през 1961 г. марката е избрана за “официален доставчик на френския морски флот”. Tudor продължава да развива часовниците за гмуркане и през следващите десетилетия Marine nationale използва много от творенията. Днес най-известният такъв модел е 9401 с циферблат и безел в характерния син цвят. На гърба на корпуса са гравирани инициалите “М.N.” и годината на производство.

12 Nov, 2021, Sofia

Прочети повече
Динамика и емоционален финал на Formula 1 Aramco United States Grand Prix 2021

Динамика и емоционален финал на Formula 1 Aramco United States Grand Prix 2021

От 2013 г. Rolex е глобален партньор и официален часовник на Формула 1. Вече почти 90 години брандът утвърждава дълготрайните си връзки с легендарни събития и забележителни състезатели в моторните спортове.

25 Oct, 2021, Sofia

Прочети повече

Бронз: новият герой на Tudor BLACK BAY FIFTY-EIGHT BRONZE BOUTIQUE EDITION

Изработена изцяло от бронз версия на емблематичния модел Black Bay Fifty-Eight представи Tudor. Компанията продължава да развива своята експертиза в прилагането на този специфичен материал, върху който времето оставя своите характерни следи.

16 Jul, 2021, Sofia

Прочети повече
TUDOR BLACK BAY CERAMIC – необикновеният часовник

TUDOR BLACK BAY CERAMIC – необикновеният часовник

Символ на техническата експетиза на Tudor е новият модел с корпус от черна матирана керамика, който брандът лансира преди дни. Часовникът е нагледен пример за овладяването до съвършенство на един от най-изискващите стандарти в индустрията по отношение на точност и устойчивост на магнитни полета.

28 May, 2021, Sofia

Прочети повече

Смелост, цветове и блясък в новите модели на Rolex за 2021

Да прекрачва границите на възможното е движещата сила във всяко творение на швейцарския бранд. Дали ще са чисто физически, географски, технически или естетически – факт е, че с произведенията си марката всеки път надскача собствените си летви. Компанията за втори път представя новостите си в рамките на престижното изложение на часовникарското изкуство Watches and Wonders.

12 Apr, 2021, Sofia

Прочети повече
Rolex отново отмерва времето на първия турнир от Големия шлем за годината

Rolex отново отмерва времето на първия турнир от Големия шлем за годината

Най-добрите играчи и нови таланти от света се събраха в Мелбърн, за да се състезават в престижното Открито първенство на Австралия, на което Rolex е официален времеизвервател и асоцииран спонсор от 2008 година.

10 Feb, 2021, Sofia

Прочети повече

Дейвид Бекъм също е #BornToDare

През 2017 г. Tudor лансира кампания, чието послание отразява едновременно историята на бранда и духа, който носи той днес. Tudor често е бил избор на смелите и нестандартни личности при преодоляването на невъзможното на земя, лед, във въздуха и под водата.

29 Oct, 2020, Sofia

Прочети повече
Новият TUDOR ROYAL – спортен шик и класа

Новият TUDOR ROYAL – спортен шик и класа

Интегрирана верижка, набразден безел и автоматичен механизъм – новото попълнение в моделите на Tudor ще бъде безусловен избор на онези, които търсят качество.

29 Sep, 2020, Sofia

Прочети повече

Rolex представи новите модели 2020

Любителите на часовникарското изкуство бяха затаили дъх, за да научат как ще ги впечатли Rolex тази година. Новите модели вече са тук с усъвършенстван дизайн, красиви цветове и нови механизми. Вижте ги.

03 Sep, 2020, Sofia

Прочети повече
Новият Tudor Black Bay Fifty-Eight ви отвежда на подводни приключения

Новият Tudor Black Bay Fifty-Eight ви отвежда на подводни приключения

Верен на традициите си в производството на сини спортни часовници, Tudor днес представя „Navy Blue” (морско синя) версия на своя флагман – Black Bay Fifty-Eight.

01 Jul, 2020, Sofia

Прочети повече

След 81 г. Rolex напуска Baselworld, за да основе ново събитие

От няколко месеца живеем в различен свят – объркан, уплашен, но и готов да се изправи пред предизвикателствата, които му предстоят. Всички те не подминават и часовникарската индустрия.

16 Apr, 2020, Sofia

Прочети повече
Лейди Гага – дръзка и смела #BornToDare

Лейди Гага – дръзка и смела #BornToDare

Ако се замислите за дръзки артисти в днешно време в поп културата, трудно ще откриете някой, който да отговаря на това описание по-добре от Лейди Гага. Отвъд блясъка, славата, провокативния ѝ стил и социалната ангажираност, тя е преди всичко артист.

28 Feb, 2020, Sofia

Прочети повече

TUDOR отново е отличник на голямото часовникарско състезание в Женева

За последните 7 години откакто амбициозният швейцарски бранд участва в Grand Prix D’Horlogerie De Genève вече е спечелил 5 награди. Този път първенецът в категория „Предизвикателство“ с цена под 4000 франка е Black Bay P01, който привлече вниманието на експертите още при представянето си на Baselworld 2019.

18 Nov, 2019, Sofia

Прочети повече
Запишете си час

Rolex Бутик

бул. Витоша 34 ,
България, София 1000
+359 2 981 38 70
+359 899 876 369
info@besha.bg

Сервиз

ул. Солунска 36 ,
България, София 1000
+359 2 980 84 39
service@besha.bg

Последвайте ни

Tax free

Developed by ThinkWeb

Авторско право 2024 © Besha.Всички права запазени., Настройки за бисквитките