Besha отбеляза 30 години партньорство с Rolex в България

04 Oct 19, Sofia

<strong>Besha отбеляза 30 години партньорство с Rolex в България</strong>

Семейната компания Besha празнува 30 години успешно партньорство с швейцарската компания за луксозни часовници Rolex в България.

Тържественият повод събра клиенти на марката на уникално събитие, изцяло издържано в неподражаемия изискан стил на бранда. 140 подбрани гости се насладиха на специално пристигналата от Женева експозиция на „Rolex Submariner“ и коктейл. Кулминацията на вечерта бе изтънчена вечеря.

Елегантното събитие бе открито с представянето на еволюцията на емблематичния за марката модел „Rolex Submariner“, който за 60 години е успял да запази своята същност и към днешна дата е превъплъщение на най-новите материали и технологии в часовникарската индустрия. „Бихме искали да вярваме, че и ние в Besha еволюираме по този начин – гледайки напред, развивайки се, но запазвайки своите ценности“, разказа управителят на Besha Ашод Шакарян, а клиентите и гостите на събитието се запознаха отблизо с най-новите модели часовници Rolex.

Любезни домакини на изисканата вечеря бяха две поколения представители на семейство Шакарян, създатели на първия у нас частен сервиз за швейцарки часовници и на компанията Besha, официален представител на Rolex за България. Вечерта бе открита от маркетинг мениджъра на компанията Ани Шакарян и от нейния брат Ашод Шакарян, управител на Besha. В речта си към събралите се гости Ашод Шакарян разказа вдъхновяващата история на семейната фирма и специално благодари на своя баща и основател на компанията - Бедрос Шакарян.

„Горди сме да бъдем част от огромното семейство на Rolex по света. Казват, че до 30 години човек трупа опит и знания, преминава през изпитания, учи уроци, а след 30 години идва най-продуктивният, зрелият период. Вярвам, че занапред ще бъдем още по-добри в това, което правим, а отношенията ни с Rolex и с вас, нашите клиенти, ще бъдат още по-добри и по-силни от всякога“, каза Ашод Шакарян.

Специално внимание на успешното сътрудничество между двете компании бе отделено в поздравителната реч на Стефано Ерард, маркет мениджър на Rolex, който подчерта, че работата на марката с официалните й представители по света се гради върху общи ценности, отношение и взаимно уважение.

„Бих искал първо искрено да благодаря на семейство Шакарян за тяхното гостоприемство и за организацията на това фантастично събитие, с което отбелязваме 30 години партньорство между семейство Шакарян и Rolex. 30 години наистина значат много! Какво прекрасно развитие и история на успеха през всички тези години“, коментира Стефано Ерард и допълни, че определящ за историята и ценностите на марката е заветът на основателя на компанията Ханс Уилсдорф, че Rolex винаги трябва да мисли и постъпва различно от всички останали.

След официалната част гостите на събитието се насладиха на изискана вечеря с петстепенно меню под акомпанимента на джаз дует в атмосферата на стилно декорирана зала, отговаряща на най-високите международни стандарти на Rolex.

За фирма Besha

През 1989 година, когато се поставя началото на частната инициатива в България, Бедрос Шакарян открива първия частен часовникарски сервиз в София. Десет години по-късно, през 1999 година, вдъхновен от своя баща и ментор, синът на Бедрос Шакарян, Ашод Шакарян се присъединява към ателието. Силно мотивиран, той преминава през много курсове за обучение в Швейцария, докато стане опитен часовникар. След няколко години към семейния бизнес се присъединява и майка му. След десетилетие и половина, през 2005 година, Rolex гласува изключително доверие на семейство Шакарян заради неоспоримата им репутация, професионализъм и стремеж към развитие, и Besha става официален представител на Rolex в България. Малкият бутик на Rolex отваря врати на ул. „Солунска“ 36, в непосредствена близост до ателието. Успехът е голям, но ограниченото пространство е недостатъчно и само след три години Besha се разраства. От 2008 година семейството посреща своите специални клиенти в нова елегантна атмосфера в самото сърце на София - на бул. „Витоша“ 34. През 2014 г. дъщерята на Бедрос Шакарян, Ани Шакарян, поема дейностите, свързани с маркетинга и комуникациите на компанията.

Запишете си час

Rolex Бутик

бул. Витоша 34 ,
България, София 1000
+359 2 981 38 70
+359 899 876 369
info@besha.bg

Сервиз

бул. Витоша 34 ,
България, София 1000
+359 2 980 84 39,
+359 882 908 244
service@besha.bg

Последвайте ни

Tax free

Developed by ThinkWeb

Авторско право 2024 © Besha.Всички права запазени., Настройки за бисквитките