Благодарим ти, Роджър!

10 Oct 22, Sofia

<strong>Благодарим ти, Роджър!</strong>

Роджър Федерер прекрати спортната си кариера. Емоционален, трогателен, мъжки финал на един забележителен професионален път, на който сме късметлии да бъдем съвременници и свидетели от първо лице. Разбирането за това да бъдеш личност в днешно време все по-често е доста размито. Информационното ни пространство е пълно с примери за много успели хора с немислими постижения във всевъзможни сфери. С колко от тях обаче бихте си представили и желали да бъдете приятели? Истински приятели – да се срещате често, да си гостувате взаимно у дома, да пътувате заедно на ваканции, да запознаете децата си? Не са много нали? Роджър Федерер обаче е точно такъв човек. Земен, уравновесен, устремен към целта с финес, присъщ на най-изтънчените аристократи, безкомпромисен в изпълнението си във всеки един момент. Сред безбройните рекордни титли и хиляди спечелени битки на корта се нарежда една специална, заслужаваща почетно място в колекцията – тази на съпруг и баща. Защото каква би била стойността на успехите на корта, ако в ложата не срещнеш погледа на най-близкия си човек? Ако няма с кого да споделиш радостта си? Ако няма поне още едно сърце, което спира всеки път, когато спре и твоето?

Сред постиженията на Роджър Федерер са 20 титли от Големия шлем, 6 спечелени финала на ATP, над 1200 победи в мачове, 2 олимпийски медала и 310 седмици под номер 1 в световната тенис ранг листа. Още началото на своята кариера Федерер решава да се превърне “в своя най-добър приятел”, като се научи да овладява напрежението и да покаже уважението си към играта.

Да бъдеш посланик на Rolex не е просто рекламен договор. Това е партньорство, основано на споделени ценности и философия за живота. Стремеж към съвършенство, непрекъснато желание за нови и нови постижения, непреходна елегантност, уважение към традициите и наследството на онези преди нас. Всички тези принципи обединяват Роджър Федерер и Rolex още през 2006 г. и ще продължат да ги водят и занапред.

Защото за да бъдеш най-разпознаваемият бранд в часовникарската индустрия или номер 1 в ранглистата на АТР в продължение на 237 последователни седмици, се изисква постоянство, издръжливост и най-вече страст към онова, което правиш.

“Освен с постиженията му, ние свързваме Роджър Федерер с елегантност, упоритост и смирение. Наследството му ще бъде вечно, повече от всяко число”.

Запишете си час

Rolex Бутик

бул. Витоша 34 ,
България, София 1000
+359 2 981 38 70
+359 899 876 369
info@besha.bg

Сервиз

бул. Витоша 34 ,
България, София 1000
+359 2 980 84 39,
+359 882 908 244
service@besha.bg

Последвайте ни

Tax free

Developed by ThinkWeb

Авторско право 2024 © Besha.Всички права запазени., Настройки за бисквитките