Роланд Гарос

20 Nov 18, Sofia

<strong>Роланд Гарос</strong>

Четирите перли в короната

В началото на ноември 2018 г. Френската тенис федерация обяви партньорството си с Rolex като премиум партньор и официален времеизмервател на Roland Garros от 2019 г.

Марката добави и четвъртия турнир от Големия шлем в своето портфолио от партньорства в световния тенис, след като вече присъства на Wimbledon от 1978 г., Australian Open и US Open. В рамките на новото сътрудничество швейцарският бранд става и официален партньор на Френската тенис федерация.

Освен най-престижните тенис първенства Rolex подкрепя и някои от най-добрите играчи, някои от които са триумфирали на емблематичния червен корт в Париж – Крис Евърт, Бьорн Борг, Джим Къриър, Жустин Енен, Ана Иванович, Ли На и Роджър Федерер. Като част от новото сътрудничество марката ще се възползва от широка видимост на стадиона, който наскоро претърпя сериозна реновация. Компанията ще има и собствена зона за гости в популярното Roland-Garros Village.

„Щастливи сме да приветстваме емблематичния луксозен бранд Rolex като партньор на Френската тенис федерация и Ролан Гарос. Сътрудничеството ни с тази престижна компания, която вече е партньор на Rolex Paris Masters, ще придобие съвсем ново измерение през 2019 г. Това дългосрочно споразумение не само ще подпомогне развитието на Ролан Гарос в световен мащаб, но и ще повлияе благоприятно на френския тенис като цяло. Бих искал да използвам възможността да благодаря на изпълнителния директор на Rolex, Жан-Фредерик Дуфур, и на директора „Комуникации“, Арно Боеш, за доверието“, каза президентът на Френската тенис феддерация Бернар Джудичелли. Г-н Боеш от своя страна коментира, че превръщайки се в официален времеизмервател на най-големия турнир на клей, Rolex със сигурност засилва връзката си с международния тенис. „За марката е чест и удоволствие да обедини усилията си с този престижен турнир от Големия шлем, който всяка година пише нова страница в историята на тениса. Новото партньорство ни дава още една възможност да подкрепим този спорт с отдадеността и ентусиазма, с които сме го правили през последните 40 години“, допълни още той.

Запишете си час

Rolex Бутик

бул. Витоша 34 ,
България, София 1000
+359 2 981 38 70
+359 899 876 369
info@besha.bg

Сервиз

бул. Витоша 34 ,
България, София 1000
+359 2 980 84 39,
+359 882 908 244
service@besha.bg

Последвайте ни

Tax free

Developed by ThinkWeb

Авторско право 2024 © Besha.Всички права запазени., Настройки за бисквитките