Roland Garros 2019

30 May 19, Sofia

<strong>Roland Garros 2019</strong>

Тазгодишното издание на Ролан Гарос има специално значение за швейцарския бранд, който за първи път в историята си влиза в ролята на premium партньор на турнира официален времеизмервател и официален часовник – новина, която споделихме с вас още в края на миналата година. От 26 май до 9 юни ще имаме удоволствието да наблюдаваме най-добрите играчи от световния тенис в състезание за втората купа от Големия шлем и единственото, провеждано на клей. Ролан Гарос несъмнено е кулминацията на сезона на червените кортове. Бавната настилка предразполага към дълги разигравания, което превръща този турнир в един от най-изтощителните, както физически, така и психически, за състезателите. Успехът се постига с много труд, търпение, прецизност и издръжливост. Всички тези качества всъщност кореспондират и с отдадеността на Rolex към високото качество във всичко, което прави.

Тази година е специална и за един от посланиците на швейцарската марка, Роджър Федерер.

Точно преди 10 години той печели своята първа титла на Ролан Гарос. Вдигайки Купата на мускетарите, Федерер добавя 14-та титла от Голям шлем към колекцията си, което го превръща в рекордьор при мъжете. Само няколко седмици по-късно той самият го подобрява, като печели и Уимбълдън. Федерер е много ценен и уважаван член на семейството от посланици на Rolex. Марката си партнира с швейцарския феномен по време на по-голямата част от неговата впечатляваща кариера. Неговата вродена елегантност и аристократична осанка както на корта, така и извън него, отразяват и ценностите, изповядвани от Rolex – устойчивост, точност и изключително представяне.

Не можем да пропуснем да споменем и българската връзка с швейцарския бранд в лицето на Григор Димитров, който също е един от посланиците на марката. След трудно извоюваната победа над Марин Чилич във втория кръг на турнира, той продължава участието си на Ролан Гарос. Пожелаваме му успех и в предстоящия двубой срещу Стан Вавринка и тихо се надяваме Григор отново да ни радва с блестящата си игра.

Запишете си час

Rolex Бутик

бул. Витоша 34 ,
България, София 1000
+359 2 981 38 70
+359 899 876 369
info@besha.bg

Сервиз

бул. Витоша 34 ,
България, София 1000
+359 2 980 84 39,
+359 882 908 244
service@besha.bg

Последвайте ни

Tax free

Developed by ThinkWeb

Авторско право 2024 © Besha.Всички права запазени., Настройки за бисквитките