Rolex представи новите модели 2020

03 Sep 20, Sofia

<strong>Rolex представи новите модели 2020</strong>

OYSTER PERPETUAL SUBMARINER Безспорен лидер сред „новаците“ на 2020 г. е Submariner. Забелязваме подобрен дизайн с леко уголемен корпус от 41 мм, както и браслет с по-широко централно звено. Запазвайки традицията на оригиналния модел, новият Submariner също е изработен от Oystersteel и е с черен циферблат и черен безел от Cerachrom. Една от версиите на Submariner Date е представена отново в Oystersteel, но черният циферблат е съчетан със зелен безел. Втори вариант пък е изработен с жълт Rolesor (комбинация от стомана и жълто 18-каратово злато) и се появява с циферблат в кралско синьо и син безел. Третата опция е от 18-каратово бяло злато с черен циферблат и син безел. Submariner моделите са снабдени с калибър 3230, лансиран тази година, а Submariner Date е с 3235. И двата механизма са разработени, произведени и патентовани от Rolex и осигуряват резерв от близо 70 часа.

OYSTER PERPETUAL DATEJUST За нежната част от почитателите на часовникарското майсторство са предвидени новите версии на Datejust 31 в бял Rolesor (комбинация от стомана и 18-каратово бяло злато).

Веднага се отличава моделът с циферблат в патладжанено лилаво, полиран с техниката sunray (наподобяваща слънчевите лъчи) и с безел с инкрустирани диаманти. Часовите индекси са с римски цифри, а VI е покрита с 11 диаманта.

Трите останали версии са с назъбен безел и предлагат разнообразие от цветове – ментово зелено, бял лак и тъмно сиво.

Калибърът при тези елегантни дамски бижута е 2236 със Syloxi косъмна пружина, разработена и патентована от Rolex. Резервът е приблизително 55 часа.

OYSTER PERPETUAL Нов модел се присъединява към Oyster Perpetual гамата – с диаметър на корпуса от 41 мм, сребърен или черен циферблат със sunray обработка.

При единия вариант часовите индекси и стрелките са от 18-каратово жълто злато, което придава елегантнен ретро полъх. При втория те са в 18-каратово бяло злато. Oyster Perpetual 36 пък придобива по-динамична визия с лакирани циферблати в пет оригинални цвята – бонбонено розово, тюркоазено синьо, жълто, коралово и зелено. Тези модели носят Oyster верижка с Oysterclasp закопчаване и възможност за лесно удължаване чрез Easylink системата, която за първи път присъства в Oyster Perpetual гамата. Механизмът на всички нови модели тук е 3230.

OYSTER PERPETUAL SKY-DWELLER

Часовникът на пътешествениците за първи път се появява с Oysterflex каишка. Sky-Dweller всъщност е първият модел от класическата категория, който получава тази иновативна, патентована от Rolex, каишка. Новият часовник е в 18-каратово жълто злато с черен циферблат със sunray завършек. Каишката е снабдена със закопчалка Oysterclasp и Glidelock система, която позволява много лесно тя да бъде нагласена за оптимален комфорт на китката. Калибърът на новия Oyster Perpetual Sky-Dweller е 9001 – един от най-сложните механизми, разработени и произведени от Rolex, включващ синя Parachrom косъмна пружина и осигуряващ резерв от близо 72 часа. Моделите на 2020 г. носят усещане за жизненост, движение напред, непреклонност пред предизвикателствата на времето, в което живеем. Rolex е бранд, който винаги е отправял послания за непримиримост и неспирно желание за развитие и усъвършенстване, независимо от условията и трудностите. А всички имаме нужда именно от това.

Запишете си час

Rolex Бутик

бул. Витоша 34 ,
България, София 1000
+359 2 981 38 70
+359 899 876 369
info@besha.bg

Сервиз

бул. Витоша 34 ,
България, София 1000
+359 2 980 84 39,
+359 882 908 244
service@besha.bg

Последвайте ни

Tax free

Developed by ThinkWeb

Авторско право 2024 © Besha.Всички права запазени., Настройки за бисквитките