ROLEX пренесе Wimbledon в София

22 Aug 14, Sofia

<strong>ROLEX пренесе Wimbledon в София</strong>

На 6 юли 2014 г. официалният представител на Rolex за България, Besha, пресъздаде изключителната атмосфера на Уимбълдън в градината на Британската резиденция в София. След големите емоции и гордостта, която ни донесе Григор Димитров, достигайки до полуфинал на Уимбълдън, събитието на Rolex се превърна в естествен завършек на този вълнуващ шампионат. Темата беше ALL WHITE WIMBLEDON AFTERNOON, а всички гости пристигнаха в типичната английска градина, облечени в духа на традициите на Уимбълдън – изцяло в бяло.

Любезните домакини от Besha, семейство Шакарян, посрещаха гостите още на входа и се бяха постарали те да забравят, че са в София. Наситено зелената трева в резиденцията и изисканата атмосфера пренесоха избраните почитатели на тениса на Централния корт в Лондон, а в гурме менюто неизменно присъстваха типичните за тенис турнира стъклени купички с ягоди и сметана.

Точно в 16 часа започна финалът между Роджър Федерер и Новак Джокович, който присъстващите следяха с интерес на огромен екран. Веднага след края на първия сет Н. Пр. Джонатан Алън, посланик на Великобритания в България, приветства гостите с „Добре дошли“.

Битката между двама от най-успешните и актуални тенисисти в света беше дълга и оспорвана, а зрителите подкрепяха с ръкопляскания своя фаворит. Тръпката от победата се допълни и от специално предвидената от организаторите игра със залагания. Всеки от присъстващите направи своята прогноза кой ще бъде шампионът тази година – Федерер или Джокович. Двама късметлии, познали крайния резултат, спечелиха ВИП пропуски съответно за полуфинал и финал на Турнира на шампионките, който ще се играе в София тази есен, както и подаръци от ROLEX - Official Timekeeper of Wimbledon.

Събитието беше посетено от над 150 гости, сред които се открояваха познати лица: семейство Сиракови – Илиана, Наско и двете им дъщери, пластичният хирург д-р Ангел Енчев и съпругата му Теди Велинова, режисьорът Димитър Митовски и световният шампион по плувен маратон Петър Стойчев, както и много представители на бизнес елита у нас.

Специално за събитието от Женева пристигна и друг специален „гост“ - ексклузивна колекция часовници Rolex, която присъстващите имаха привилегията да разгледат първи в България. Колекцията ще е на разположение за любителите на лукса от 7 до 17 юли в бутик Rolex на бул. „Витоша“ 34.

Запишете си час

Rolex Бутик

бул. Витоша 34 ,
България, София 1000
+359 2 981 38 70
+359 899 876 369
info@besha.bg

Сервиз

бул. Витоша 34 ,
България, София 1000
+359 2 980 84 39,
+359 882 908 244
service@besha.bg

Последвайте ни

Tax free

Developed by ThinkWeb

Авторско право 2024 © Besha.Всички права запазени., Настройки за бисквитките